Project Description
Thumbnails
Share

Council Avenue Apartments

The louvred façade is the introductory piece that brings a coastal feel, echoing the weathered exposure of the location. Landscaped Park that flows between buildings are shared with the community. Medical, commercial and food and beverage outlet opening up directly on to the public open space, activating the area and bringing more vitality and life into the heart of Rockingham.

 

Project Facts

Project Name:

Council Avenue Apartments

Status:

JDAP Approval

 

Program:

Multi-Residential

Location:

Rockingham, WA

Year:

2017

Scale:

1,820m²

Role:

Architect | Landscape Architect

Images:

maarch*

South Freemantle Apartments
South Terrace Apartments
Capsule Apartments

Related

Contact Us

Feel free to contact us for more information.